Těžko bychom hledali člověka, který v letní sezóně nemusel čekat na své objednané pití jen proto, že podnik neměl dostatek skla. Připravit se na nápor hostů je tak velmi důležité.
Ne vždy se dá odhadnout, kolik a jakých hostů přijde. Sklenice a půllitry má většina hospod, restaurací a kaváren v dostatečné zásobě, letní sezóna je však plná překvapení. Někdy stačí dva školní výlety, které se setkají se zájezdem seniorů a partou cyklistů a už může být problém. Pak je důležité být pořádně připraven a mít kromě zásoby skla také možnost ho rychle a dobře umýt a vrátit zpět do oběhu. Spulboy je jednoduchým řešením pro mytí půllitrů a vyšších sklenic i tam, kde není možné umístit myčku na sklo. Jeho použití je navíc velmi rychlé a ruční umytí sklenice zabere jen pár vteřin.
Myčka sklenic umí usnadnit práci a zrychlit vracení umytého skla zpět na plac. Rychlá instalace do dřezu a napojení na zdroj pitné vody umožní ji využívat téměř okamžitě po nákupu, o kvalitu mytí se postarají mycí kostky nebo gel. Po opláchnutí můžete sklo hned používat a neztrácet tak drahocenný čas ani žíznivé zákazníky. Sklo sice je křehké a během sezóny dochází ke značným ztrátám, protože je rozbití na denním pořádku, v myčce je ale mytí bezpečné a účinné.
Připravit se na sezónu na 100 % není nikdy možné a pokaždé se vyskytne něco, co nás překvapí nebo jsme s tím tak úplně nepočítali. I to ale patří k práci v gastro oborech a spokojený zákazník je vždy tou nejcennější odměnou. Přesto však můžete udělat vše potřebné k tomu, aby letní sezóna, a nejen ona, proběhla hladce a případné chybějící vybavení do kuchyně, nové výčepní stojany, chlazení nebo lednice do své provozovny nakoupit ještě před tím, než ve školách naposledy zazvoní a začnou letní prázdniny. Pak už totiž nejspíše nebudete mít na shánění vybavení čas, připravte se tedy na sezonu plnou žíznivých a hladových hostů už nyní.